Fire vikarer på plass på Hernes Institutt

– Det er med glede og forventning vi går høsten i møte på Hernes Institutt, forteller direktør på Hernes Institutt, Ole Jo Kristoffersen. Fire vikarstillinger er nå besatt.

Kristoffersen er fornøyd med bemanningssituasjonen, og syns det er hyggelig at to av vikarene har vært på instituttet tidligere. Dessuten påpeker han at det alltid er spennende med nye bekjentskaper.

Dette er de nye vikarene:

(Se bilde nederst i saken)

Jenny Aamodt er en av de nye, og hun er ansatt i et toårig vikariat som fysioterapeut. Hun skal med andre ord være hos oss frem til august 2023. Jenny kommer fra arbeid hos en fysikalsk klinikk, men har også mye annen arbeidserfaring som hun tror kan komme til nytte i hennes virke på Hernes Institutt. Hun gleder seg nå til å komme i gang med pasientbehandling hos oss.

Inga Bakke Stensen har vært hos oss tidligere. Hun er ansatt i et ettårig vikariat som fysioteraput, og skal være hos oss ut august 2022. Inga kommer fra arbeid hos en klinikk, og hun har også et engasjement for Idrettens Helsesenter som skal videreføres gjennom det kommende året i kombinasjon med arbeidet i Hernes.

Mihkku Måsø er også en gammel kjenning for oss på instituttet. Han har tidligere fartstid hos oss både som turnuskandidat og vikar. Nå er han ansatt i et vikariat som fysioterapeut som varer ut året 2021. Mihkku var på vei inn i videre utdanning, med plan om å skulle ta en master, men han valgte i stedet å ta vikariatet hos oss da sjansen bød seg.

Guri Støle er et nytt bekjentskap for oss, og hun er ansatt i et ettårig vikariat som ergoterapeut. Hun skal være hos oss ut august 2022. Guri har blant annet erfaring fra jobb med arbeidsrettet rehabilitering i Sykehus Innlandet, divisjon rehabilitering på Ottestad, men kommer nå til oss rett fra fødselspermisjon. Hun er spent på å bli kjent med hvordan vi jobber med pasientbehandling og rehabilitering på Hernes Institutt.

De nye vikarene, fra venstre: Jenny Aamodt, Inga Bakke Stensen, Mihkku Måsø og Guri Støle.

 

Translate »