Ny kokk, og lege i vikariat

To nye ansikter er å se på Hernes Institutt da vi har gått inn i 2022. Adnan Saleh er kokk, og Thea Holen Stubbrud er lege i vikariat. Adnan er kanskje ikke helt “ny”. Han kom inn som kokkevikar i mai 2021, men er nå fast ansatt i 80% stilling. Thea begynte i sitt vikariat nå i januar 2022.

Adnan Saleh – kokk, og Thea Holen Stubbrud – vikarlege.

Adnan har fagbrev som restaurantkokk, og gikk sin læretid på Elgstua i Elverum. I tillegg til stillingen hos oss jobber han deltid på FAVN Bar & Spiseri. Han har også erfaring med storkjøkken fra tidligere.

– Hernes Institutt er et fint sted å jobbe, og jeg er glad for at jeg har fått denne stillingen. Det er godt arbeidsmiljø og gode kolleger, sier Adnan.

Thea har etter endt utdanning og påfølgende turnustid jobbet som fastlege, og hun har i en periode jobbet innen spesialistområdet øre-nese-hals. Hennes vikariat som lege hos oss varer ut august i år.

– Jeg har bare vært her noen få dager så langt, og den første tiden går med til å gjøre seg kjent med rutinene og pasienthverdagen på Hernes Institutt, smiler Thea. Jeg gleder meg til å lære mer om Hernes-modellen, og yrkesrettet rehabilitering.

Vi på instituttet er glade for å ha Adnan og Thea med på laget da vi starter det nye året. Flinke fagfolk og gode hoder i alle funksjoner er den viktigste ressursen vi har for å gi det best mulige behandlingstilbudet til våre pasienter.

Translate »