Tobias og Camilla – turnuskandidater fysioterapi

Den 15. februar kom Tobias Galland og Camilla Gundersen til oss som turnuskandidater i fysioterapi. De skal begge gjennomføre sitt siste halvår i turnus her, og dette er innspurten på deres utdanning.

Tobias Galland og Camilla Gundersen – turnuskandidater i fysioterapi.

Tobias er opprinnelig fra Ås, og har studert fysioterapi ved Oslo MET. Første turnushalvår hadde han i Åsnes kommune. Camilla som er fra Hustadvika kommune har studert i Trondheim, og hadde første del av sin turnus i Vestby kommune.

– Det er litt tilfeldig at jeg havnet her på Hernes Institutt, forteller Tobias. Jeg studerte sammen med noen fra Innlandet, som hadde mye godt å si om instituttet, og da tenkte jeg at det kunne være et interessant sted å fullføre turnusperioden.

For Camilla sin del var det slik at det er for få turnusplasser i Trondheim. Kandidatene blir sendt dit hvor det er ledige plasser, og slik havnet hun hos oss i Hernes.

Det kommende halvåret skal Tobias bo på hybel på instituttet, mens Camilla har skaffet seg husrom i nærheten av Elverum sentrum. Begge er fornøyde med forholdene.

– Elverum er passe lite, og passe stort. Det er kort vei til natur, og flotte turmuligheter i nærområdet, påpeker de.

Våre nye turnuskandidater syns det er interessant og lærerikt å se hvordan ting blir gjort i Hernes.

– Man kommer tett på hver enkelt pasient over en lengre periode, og jobber med rehabilitering i et langsiktig perspektiv, sier Camilla. Dessuten er det spennende å jobbe tverrfaglig i team med andre kolleger, til det beste for pasienten.

Vi på Hernes Institutt ser på det som en del av vårt samfunnsoppdrag å ta inn turnuskandidater, og dermed bidra til at det utdannes dyktige fagfolk. Det er også bra for instituttets utvikling at det kommer nyutdannede kandidater innom oss. De har ofte med seg nye idéer og gir oss verdifulle impulser utenfra.

Med dette ønsker vi Tobias og Camilla velkommen til oss, og vi gleder oss til et verdifullt og utviklende halvår!

Translate »