Tre nye masteroppgaver med tema fra Hernes Institutt!

bondestudent-torills-tegningVi er stolte av  å kunne presentere tre spennende masteroppgaver som alle henter tema fra behandlingstilbudet på Hernes Institutt. Vi har tidligere presentert en forhåndsomtale av de tre masterstudiene på hjemmesiden vår. Alle tre oppgavene er skrevet i forbindelse med masterstudiet i folkehelse, i regi av høgskolen i Hedmark.

Student Ingvild Sørensen har intervjuet inneliggende pasienter på Hernes Institutt om deres opplevelser med arbeidstreningstilbudet som er en del av tjenestetilbudet vårt i dag.

De to andre masteroppgavene er skrevet av to av våre egne fysioterapeuter, Therese Otterlei og Linda Røset. Begge har intervjuet personer som var pasienter på Hernes Institutt for tre år siden. Therese har kun intervjuet personer som i dag er tilbake i jobb, og målet har vært å kartlegge om det er spesielle faktorer i deres arbeidsrettede rehabiliteringsprosess (ARR) som som har hatt betydning for at de har klart å komme tilbake til arbeidslivet. Linda har kun intervjuet personer som i dag ikke er i jobb, og har ønsket å finne ut hva som har vært avgjørende i deres ARR prosess for at de ikke er i arbeid.

Les Ingvild sin oppgave HER  Les Therese sin oppgave HER  Les Linda sin oppgave HER