Vi søker helsesekretær (80%) og idrettspedagog (100%)

For å bygge og styrke vårt behandlingstilbud ytterligere søker vi helsesekretær til 80% fast stilling, og idrettspedagog til 100% fast stilling. Les mer om stillingene nedenfor, og klikk respektive lenker for å finne søknadsinformasjon:

Helsesekretær

Stillingen er ledig fra 1.februar 2024. Vi har to helsesekretærer og en resepsjonsmedarbeider som samarbeider om en rekke oppgaver. Den ledige stillingen vil ha et hovedansvar for skriving etter diktat. I tillegg vil arbeidet bestå av alle typer kontorarbeid, betjene sentralbord, behandling av ventelister, innkalling og mottak av nye pasienter.

Som helsesekretær hos oss vil du samarbeide med følgende fagpersoner: Leger, fysioterapeuter, arbeidsinstruktører, attføringskonsulenter, ergoterapeuter og idrettspedagoger.

Les hele stillingsutlysningen og finn søknadsinformasjon her

Idrettspedagog

Fra 1.januar 2024 har vi ledig stilling som idrettspedagog på et av våre team. Behandlingsavdelingen består av to like tverrfaglige team, og har følgende fagpersoner: Leger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, arbeidsinstruktører, attføringskonsulenter og helsesekretærer.

Søkere må ha 3-årig høyere utdannelse innen idrettsvitenskap som for eksempel; Bachelor i fysisk aktivitet og helse, kroppsøving, friluftsliv eller trening, helse og prestasjon.

Det er ønskelig med arbeidserfaring fra rehabilitering.

Les hele stillingsutlysningen og finn søknadsinformasjon her

Translate »