Glad og stemingssfull julelunsj

Det ble dekket til julefest i kantina på Hernes Institutt før jul, og både ansatte og pasienter var invitert til å kose seg med god mat og musikalsk underholdning av ypperste klasse.

Opp mot nitti personer møtte en julepyntet kantine og et overveldende utvalg av deilige matretter på Hernes Institutt et par dager før jul. – Kokkene våre har virkelig gjort en kjempejobb, strålte direktør Ole Jo Kristoffersen da han så all den gode maten som var satt frem. – Dette er vi veldig stolte av!

Musikalske overraskelser
En tidligere pasient, Espen Thorstensen, hadde ansvaret for den musikalske underholdningen. Han hadde med seg en venn som skulle synge offentlig for første gang, Ørjan Grinden. – Er han ikke tøff? Nå har vi øvd i tjue minutter og lar det stå til!

Ørjan sang klassikeren What a wonderful world, i en virkelig stemningsfull og vakker versjon som resulterte i stor applaus fra publikum. En annen musikalsk overraskelse var fysioterapeut Bente Rudquist, som sang en nydelig og rørende versjon av Nordnorsk julesalme. – Jeg vet at vi ofte utfordrer pasientene våre til å gå utenfor komfortsonen, smilte hun bak mikrofonen, – denne gangen er det min tur. Nå er jeg langt utenfor min komfortsone!

Takknemlig for alle gode tilbakemeldinger
Direktør Ole Jo forteller at han skulle ønske pasientene skjønte hvor mye de positive tilbakemeldingene betyr for de ansatte på instituttet. Både de som kommer direkte og de som kommer via e-post og sosiale medier.

– Det er den beste betaling man kan få å vite at det man gjør er viktig for andre mennesker, og de gir oss masse inspirasjon til å gå på jobb hver dag. Jeg vil på vegne av alle oss på Hernes Institutt takke så mye for dette og ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår, avslutter han fra en julepyntet kantine i skogen.

 

[slideshow_deploy id=’3541′]

Translate »