Ny kokk, og nyansatt lege.

Adnan Saleh er kokk, og Thea Holen Stubbrud er nyansatt som lege. Adnan er kanskje ikke helt “ny”. Han kom inn som kokkevikar i mai 2021, men er nå fast ansatt i 80% stilling. Thea begynte først som lege i vikariat i starten av året, men er siden mai 2022 fast ansatt.

Adnan Saleh – kokk, og Thea Holen Stubbrud – lege.

Adnan har fagbrev som restaurantkokk, og gikk sin læretid på Elgstua i Elverum. I tillegg til stillingen hos oss jobber han deltid på FAVN Bar & Spiseri. Han har også erfaring med storkjøkken fra tidligere.

– Hernes Institutt er et fint sted å jobbe, og jeg er glad for at jeg har fått denne stillingen. Det er godt arbeidsmiljø og gode kolleger, sier Adnan.

Thea har etter endt utdanning og påfølgende turnustid jobbet som fastlege, og hun har i en periode jobbet innen spesialistområdet øre-nese-hals.

– Jeg har blitt kjent med rutinene og pasienthverdagen på Hernes Institutt nå, smiler Thea. Jeg gleder meg til å lære mer om Hernes-modellen, og arbeidsrettet rehabilitering.

Vi på instituttet er glade for å ha Adnan og Thea med på laget. Flinke fagfolk og gode hoder i alle funksjoner er den viktigste ressursen vi har for å gi det best mulige behandlingstilbudet til våre pasienter.

Translate »