Nye medarbeidere på starten av året

Vi har gleden av å presentere tre nye medarbeidere på Hernes institutt. En turnuskandidat innen fysioterapi, en idrettspedagog og en helsesekretær.

Ingrid Kulstad-Hanssen, Audun Fingarsen og Linda Magnor

Ingrid Kulstad-Hanssen er turnus fysioterapeut, og begynte hos oss 15. februar. Dermed har hun bare rukket å bli noenlunde kjent med fasilitetene hos oss, og ser frem til å ta fatt på ordentlige arbeidsoppgaver.

– Det er mye å sette seg inn i fra start, smiler hun.

Ingrid skal gjennomføre siste del av sin turnusperiode hos oss, etter å ha gjort unna første halvår i Åmot kommune. Hun bor i Stange og pendler til Hernes hver dag.

– Hernes Institutt er en litt annerledes arbeidsplass, og som nyutdannet syns jeg det er veldig spennende. Jeg gleder meg til å lære masse om arbeidsrettet rehabilitering, sier hun.

Audun Fingarsen er idrettspedagog, og har vært ansatt hos oss siden 2. januar. Han er opprinnelig fra Ål i Hallingdal, men flyttet til Elverum i 2011. Utdannelsen tok han på høgskolen på Terningen, og deretter jobbet han mange år som lærer på Rena.

– Da jeg så det var ledig stilling på Hernes institutt så tenkte jeg umiddelbart at dette var noe for meg, sier han.

Etter to måneders fartstid hos oss har han bare godt å si om sin nye arbeidsplass. Han opplever hverdagen som faglig interessant og utviklende på egne vegne, og fremhever spesielt det gode arbeidsmiljøet.

– Det ligger stor glede i det å kunne hjelpe pasientene, og få være med og se utviklingen. Det oppleves som meget meningsfullt, presiserer han.

Linda Magnor er fra Elverum, og er vår nye helsesekretær. Hun startet i jobben 1. februar, og begynner å komme inn i hvordan ting gjøres hos oss.

– Tidligere jobbet jeg på Helsetorget legesenter, og det er en ganske annen hverdag enn her på instituttet. For meg er det veldig spennende å prøve noe litt annet, sier hun mer et smil.

Hun er spesielt imponert over de fasilitetene som Hernes institutt har å by på.

– Her kommer man tettere på pasientene. Man kan faktisk være med pasienter på aktiviteter og trening – det er både hyggelig og lærerikt, mener Linda.

Translate »