Luksuserfaring for Ingeborg

Etter noen uker i praksis på Hernes Institutt, tar Ingeborg med seg mye nyttig kunnskap og gode erfaringer. – Det er luksus å ha praksis her, sier Elverumsjenta som studerer fysioterapi i Oslo.

Ingeborg har vært i praksis på Hernes Institutt

Ingeborg Bjertenes Mellum (21 år) studerer fysioterapi på andre året i Oslo. Muligheten til et praksisopphold på Hernes Institutt har gitt mye bra erfaring, forteller den blide studenten:

– Det har vært både lærerikt og morsomt! Jeg har fått være en del av et tverrfaglig samarbeid og sett hvordan det fungerer, i tillegg til det gode arbeidsmiljøet her, det har vært flott, smiler hun.

– Å få se pasientene så mye og samarbeide om behandlingen har vært spennende og helt ulikt fra å jobbe på en klinikk. Det aller beste er at dagene er så varierte!

Ingeborg har tidligere gått idrettslinja på videregående og vært aktiv friidrettsutøver. Hun mener det kan ha vært avgjørende for det videre studievalget: – Man blir jo ekstra opptatt av å ha en kropp som virker, sier hun. – At man har en far som er fysioterapeut og liker å arbeide med mennesker kommer også veldig godt med. – Det er et flott yrke, avslutter hun. – Jeg skal følge med på hva Hernes Institutt driver med fremover, de har et spennende fagmiljø!

Translate »