Nye turnuskandidater – Emma og Sondre

Midtveis i februar kom det to nye turnuskandidater til Hernes Institutt. Emma Heimgard Larsen og Sondre Blindheim. Begge skal gjøre unna sine siste seks måneder av turnusperioden hos oss.

Sondre er opprinnelig fra Lillestrøm, men ikke ukjent med Elverum fra tidligere. I førstegangstjenesten valgte han å bli gardist, og i den forbindelse var han stasjonert på Terningmoen.

– Det jeg husker best fra den tiden, er at det var KALDT ute i skogen rundt Elverum om vinteren, sier han med et smil.

Siste periode i turnus
Nye turnuskandidater. Sondre Blindheim
og Emma Heimgard Larsen

Nå har Sondre tatt utdannelse som fysioterapeut, og hatt sine første seks måneder som turnuskandidat i Elverum kommune. Han har blant annet fått være med på flyttingen til Helsehuset.

– Jeg hadde ingen kjennskap til Hernes Institutt fra tidligere, men etter å ha bodd i Elverum en stund ble jeg oppmerksom på at det var en spennende behandlingsinstitusjon oppe i Hernes.

Emma er opprinnelig fra Elverum – og er dermed tilbake i hjembyen etter fysioterapistudier i Oslo. Hun hadde sin første del av turnusperioden i Åmot kommune. Mange kjenner kanskje også Emma som spiller for Elverum håndball damer, en aktivitet som tar opp mye av hennes engasjement og fritid.

– Som Elverumsjente kjente jeg godt til Hernes Institutt fra tidligere. I løpet av utdannelsen og gjennom den første tiden i turnus, hørte jeg mye godt om instituttet.

– Slik jeg ser det må Hernes Institutt være drømmeplassen å jobbe, sier hun engasjert.

Gleder seg!

Begge de nye turnuskandidatene gleder seg til tiden her hos oss. Jobbe tverrfaglig i team. Lære nye ting fra dyktige og erfarne kolleger. Rett og slett komme “inn under huden” på Hernes Institutt og få grep om vår måte å jobbe på – det vi kaller Hernes-modellen.

Vi på instituttet er også glade over å ha nye turnuskandidater på plass. Vi ser det som en del av vårt samfunnansvar å være med på å skolere framtidas fagfolk. I tillegg opplever vi det som nyttig og utviklende for instituttet at det stadig er nye hoder og “friskt blod” innom – det bidrar til felles utvikling og et dynamisk arbeidsmiljø.

Vi ønsker Emma og Sondre hjertelig velkommen til oss!

Translate »