Nye turnuskandidater i august

Som seg hør og bør på seinsommeren er det nye turnuskandidater innen fysioterapi på plass på Hernes Institutt. Det er Fride Tøstiengen og Sivert Borgedal som har kommet inn, og skal være hos oss det kommende halvåret.

Fride Tøstiengen og Sivert Borgedal – nye turnuskandidater i fysioterapi på Hernes Institutt

Både Fride og Sivert har tatt sin utdannelse innen fysioterapi ved Oslo MET. De gikk der samtidig, men i forskjellige klasser, og visste lite den gang om at de skulle havne i turnus hos oss samtidig. Sivert kommer fra Moelv, og bor for anledningen på hybel på instituttet. Fride som opprinnelig er fra Vallset bor i Elverum i turnusperioden.

Gleder seg til turnusperioden på Hernes Institutt.

– Jeg ser frem til en aktiv hverdag sammen med pasientene, og det å kunne få erfaring med å jobbe med mennesker fra forskjellige fagfelt her på instituttet, sier Fride. Man jobber i tverrfaglige team, noe som vil gi unik erfaring for oss som er nyutdannede. Det sosiale de ansatte i mellom virker veldig godt her – det er et stort pluss.

– Ja, jeg holder med i det Fride sier om en aktiv og variert hverdag, sier Sivert. Opplegget og filosofien rundt pasientbehandling hos Hernes Institutt skiller seg på mange måter fra det man kan oppleve andre steder. Her følger man pasientene tett fra dag til dag, også på ting som er utenfor vårt fagområde – for eksempel på turer i skog og mark.

Vi på Hernes Institutt er glade og takknemlige for at vi har fått Fride og Sivert inn som turnuskandidater, og vi gleder oss til å følge deres faglige utvikling gjennom turnusperioden.

 

Translate »