Nye turnuskandidater

Eirik og Inga har allerede gjennomført to uker av det seks måneder lange turnusoppholdet som fysioterapeuter hos Hernes Institutt. – Vi er heldige som får lære av de beste på feltet, sier de.

 

Eirik Severeide (33) er trønderen som gikk fra kunst- og illustratør-yrket til fysioterapien.

– Jeg har ikke lagt kunsten helt på hylla, smiler han og forteller at akkurat det yrket ble litt ensomt til tider. – Nå får jeg muligheten til å være mye i kontakt med andre mennesker, på en konstruktiv måte, sier han. – Det liker jeg godt. Interessen for anatomi har alltid vært der, noe man også fokuserer på i kunstsammenheng. Så det kommer fint med!

Fremtidsrettet konsept
Inga Bakke Stensen (25) er opprinnelig fra Lofoten, men har mye familie i Oslo, der hun studerer. – Vi er veldig fornøyde med å ha fått plass her på Hernes Institutt, forteller hun. – Instituttet er regnet som framtidsrettet, med de beste innen fagfeltet. At de også gjør en del forskning, gjør at vi forventer å lære mer her enn andre steder, smiler hun.

– Første uka har vært kjempefin, sier hun fornøyd, og Eirik nikker: – Instituttet har et godt rykte på seg bland turnuskandidatene som har vært her, både for den faglige kompetansen og det gode arbeidsmiljøet, avslutter han.

Translate »