Takker av etter 18 gode år på Hernes Institutt

Da Ole Peter Mølstad (67) gikk over i pensjonistenes rekker, var det med god mat, kake og takketaler fra ledelsen. – Han er en humørspreder vi kommer til å savne, sier personalsjef Per Inge Engstad.

Foto: Per Inge Engstad

Det er 18 år siden Ole Peter ble ansatt på instituttet som vaktmester. Han kom da fra Rena kartong, en bedrift som gikk konkurs, noe som gjorde at mange ansatte måtte finne seg nytt arbeid i godt voksen alder. – Ole Peter har virkelig vært en stor ressurs her, smiler personalsjef Per Inge. – Han er svært kunnskapsrik og gjorde egentlig alt mulig. Han har dessuten vært med på utviklinga her på instituttet, noe som har krevd både fleksibilitet og lærevillighet i prosessen!

Ole Peter ble takket av med fine ord fra direktør Ole Jo Kristoffersen og driftsleder Jørn Odden. I tillegg ble det kake sammen med alle de ansatte på instituttet.

Selv takket han for de gode årene og for de gode relasjonene og samarbeidet med de andre han har hatt opp gjennom åra. Han gleder seg til pensjonisttilværelsen og forteller at han har nok å henge fingra i, med stor familie, hytte og interesse for å reise.

Vi ønsker Ole Peter lykke til videre!

Translate »