Tilbake til Elverum – og jobb hos Hernes institutt

Hanne Karoline Dølør er siden 1. april nyansatt fysioterapeut hos Hernes institutt, og gleder seg stort til å ta fatt på oppgavene som venter. Her på instituttet er vi også veldig glade for å få henne med på laget.

– Jeg er opprinnelig fra Elverum, men flyttet ut i 2010 da jeg startet på utdanning som fysioterapeut, forteller Hanne

Etter at hun var ferdig med studiene fikk hun raskt jobb jobb på LHL-sykehuset Glitreklinikken. Deretter har hun i en periode jobbet for Ullensaker kommune. Hun har lang erfaring med rehabiliteringsarbeid for hjerte/lunge-pasienter, og denne kompetansen er vi glade for at hun tar med seg til Hernes institutt. I tillegg til fast jobb hos oss, har det ordnet seg med både bolig og barnehageplass i Elverum for Hanne og hennes familie.

– Om Hernes institutt har jeg bare hørt gode ting. Derfor gleder jeg meg veldig til å være en del av dette. Jeg er imponert over hvordan man tilnærmer seg pasienter, og hvordan man arbeider her. Fra tidligere har jeg erfaring med å jobbe med pasientgrupper, og ha en aktiv tilnærming. Slik sett vil den nye jobben innebære situasjoner jeg er vant til og trives med, sier Hanne.

Pasientgruppen vil likevel være litt annerledes, sammenliknet med tidligere arbeidsplasser. På instituttet er det for eksempel i større grad yngre mennesker som er inne til behandling, og det er ofte meget sammensatte problemstillinger som legger føringen for behandling.

– Noe av det jeg gleder meg mest til på Hernes institutt er det tverrfaglige samarbeidet med mine nye kolleger. Her gis det en helhetlig behandling, og man har god tid til den enkelte pasient. Jeg har stor tro på at dette vil tilføre meg ny og verdifull fagkunnskap, og at denne jobben også vil bidra til egen utvikling, sier Hanne Karoline Dølør.

Translate »