Tove på plass som kokk

Den 6. juli startet Tove Elisabeth Rønningen i sitt vikariat som kokk på Hernes Institutt. Hun bor på Rena med mann og barn, men syns ikke reiseveien til Hernes er avskrekkende.

Tove Elisabeth Rønningen er ansatt som kokk i ett års vikariat

– Nei, arbeidsvei fra Rena til Elverum er fint til å leve med, smiler hun. Jeg er inne i min første uke her nå, og jeg har gledet meg veldig til å starte.

Hadde veldig lyst på jobben

Tove har jobbet som kokk siden 1999, i hovedsak på Rena Leir med noen korte avbrekk, og hun tok fagbrev i 2016.

– Jeg føler meg heldig som fikk denne stillingen, selv om det er et vikariat. Jeg merket det da jeg var på intervju her at det var veldig god stemning, og hele tiden etter intervjuet har jeg kjent på at jeg hadde veldig lyst på jobben.

Tove er generelt sett veldig glad i å lage mat, men hun sier at det er tradisjonsmat og husmannskost basert på rene råvarer som ligger hennes hjerte nærmest.

– Når man lager mat fra bunnen av så vet man akkurat hva man får, og hva retten inneholder, påpeker hun.

Det var mange søkere på dette vikariatet, men under intervjuet fikk også vi på Hernes Institutt følelsen av at Tove ville være rett person for oss. Vi er glade for å ha fått med oss en engasjert og dedikert kokk på laget, til det beste for både pasienter og ansatte.

Translate »