Valget var lett

Da fysioterapistudentene fikk valget om hvor de skulle ha praksis, ga begges tilnæringsmåter samme resultat: Hernes Institutt!

Mihkku Måsø (26) brukte Google for å sjekke ut sine valgmuligheter. Da nettsiden til Hernes Institutt dukket opp og han fikk lest informasjonen der, anså han valget som tatt: – Det har jeg ikke angret på, smiler gutten som opprinnelig er fra Tana. – Vi har bare vært her en uke av totalt seks måneder, men førsteinntrykket er veldig bra!

Eli Narum (21) fra Romedal hadde, i motsetning til Mihkku, hørt om instituttet tidligere fra venner, bekjente og tidligere pasienter. – For meg var valget enkelt, rett og slett fordi Hernes Institutt er et velkjent behandlingssted som har svært godt rykte, sier hun. – Det jobbes tett og tverrfaglig rundt hver enkelt pasient – og arbeidsmiljøet er fantastisk.

Både Mihkku og Eli er imponerte over kompetansenivået og tilnærmingen på Hernes Institutt: – Her er det tid til å ta vare på helheten, sier Eli. Mihkku nikker seg enig: – Vi gleder oss til resten av oppholdet. Tror vi kommer til å lære mye!

Translate »